فنی گستر

ساخت وبلاگ

ماسک گذاری دوربین مداربسته

ماسک حریم خصوصی Privacy mask :یک ویژگی است که در بسیاری از دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) یافت می شود.

و برای محافظت از حریم خصوصی شخصی با پنهان کردن قسمت هایی از تصویر از فناوری ماسک حریم خصوصی استفاده می شود. این ابزار برای پوشاندن بخش هایی از تصویر که نباید در فیلم دوربین مداربسته ضبط شود کاربرد دارد.

استفاده از قابلیت Privacy Masking به کاربر این امکان را می دهد تا نقاطی از تصویر، که تمایلی به ثبت و نمایش تصاویرشان ندارد را انتخاب کرده و به صورت ماسک شده درآورد. تعداد و اندازه این مناطق قابل تعریف می باشند.

در این حالت کاربر با توجه به تصویر دوربین مداربسته تحت شبکه ، می تواند یک یا چند ناحیه را توسط نشانگر ماوس و با کشیدن چهار ضلعی به دور مناطقی که حریم شخصی محسوب می شود ، مشخص کند. پس از تنظیم ماسک  Privacy Mask در تصویر ، تصویر دوربین مداربسته در مناطق انتخاب شده به صورت یک چهار ضلعی تیره نمایش داده می شود و به عبارت ساده تر ، کاربر قادر به مشاهده حریم خصوصی که با این ماسک پوشانده شده اند نمی باشد. این قابلیت هم در تصویر زنده و هم در تصویر ضبط شده عمل می کند.

کاربر همچنین با مراجعه به منوی OSD امکان انتخاب چگونگی ماسک گذاری را داشته و می تواند مناطق مشخص شده را با چهار ضلعی رنگی ، سیاه ، شطرنجی و یا محو ، پوشش گذاری کند.

قابلیت ماسک حریم خصوصی یا Privacy Mask تنها مخصوص دوربین های ثابت نیست ؛ برخی از دوربین های متحرک شرکت های تولیدکننده ی دوربین های مداربسته از این قابلیت در منوی OSD خود پشتیبانی می کنند.

در دوربین های PTZ ، زمانی که کاربر منطقه یا مناطق مورد نظر را انتخاب می کند ، دوربین حتی پس از تغییر زاویه و جهت نیز درست همان مناطق اولیه که پوشش گذاری شده بود را به صورت مستطیل سیاه رنگ نمایش می دهد.

درواقع در Privacy Mask ، دوربین مداربسته تمامی پیکسل های انتخاب شده در ناحیه انتخاب شده را تار نمایش می دهد و این موضوع باعث عدم نمایش منطقه ی انتخاب شده می باشد. مدل های مختلف دوربین های مداربسته تحت شبکه ، امکان تعریف یک تا چهار ناحیه به عنوان منطقه Privacy Mask را برای کاربران فراهم می کنند .

جهت فعال کردن قابلیت ماسک حریم خصوصی در دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) می توان از طریق مرورگر وب و از قسمت تنظیمات دوربین مداربسته IP وارد بخش Privacy Mask شده و تنظیمات مربوط به ترسیم یک یا چند ناحیه را به سادگی انجام داد.

فنی گستر...
ما را در سایت فنی گستر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kobra nassabsystem بازدید : 186 تاريخ : چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400 ساعت: 22:10

دوربین مداربسته سیم کارت خور چیست؟ 

دوربین مداربسته سیم کارت خور نوعی دوربین مداربسته وایرلس است که با بهره مندی از شکاف سیم کارت ، با اینترنت همراه کار می کند.

برای راه اندازی این دوربین مداربسته کافی ست که پس از نصب (در صورت فعال نلود) سیم کارت موجود در آن را فعال کنید.

با نصب اپلیکیشین مخصوص دوربین مداربسته سیم کارت خور می توانید در هر زمان و مکانی بصورت زنده به داده های تصویری حاصل از این دوربین دسترسی داشته باشد.

دوربین مداربسته سیم کارت خور

مزایای دوربین مداربسته سیم کارت خور:

  • برای نصب در مکان هایی که فاقد اینترنت wifi و یا مودم می باشد ، مناسب است.
  • برای کنترل و نظارت ، کافی ست به اینترنت تلفن همراه دسترسی داشته باشید.
  • نصب و راه اندازی آن بسیار ساده و راحت است.

 

معایب دوربین مداربسته سیم کارت خور:

  • در صورت سرقت دوربین مداربسته شما، تمام تصاویر ذخیره ساز شده نیز به سرقت می رود ، چرا که محل ذخیره سازی تصاویر در داخل دوربین (رم داخلی) می باشد.
  • مدت زمان ذخیره سازی تصاویر محدود است و بستگی به میزان حافظه رم داخلی دارد اما معمولا به علت محدودیت فضا، این مدت چند روز است.
  • به علت استفاده از سیم کارت و پایدار نبودن آنتن دهی برخی از اپراتورهای همراه ، ممکن است خیلی دیر از وقوع رخدادها مطلع شویم یا فرآیند انتقال و دریافت تصاویر بر روی گوشی تلفن همراه با تاخیر انجام شود.

 

فنی گستر...
ما را در سایت فنی گستر دنبال می کنید

برچسب : دوربین مداربسته , دوربین مداربسته وایرلس , دوربین مداربسته سیم کارت خور, نویسنده : kobra nassabsystem بازدید : 171 تاريخ : دوشنبه 27 ارديبهشت 1400 ساعت: 21:11

دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) برخلاف دوربین مدار بسته آنالوگ ، از شبکه اینترنت برای انتقال تصویر و اطلاعات استفاده می کند. 

این دوربین مداربسته ها از کیفیت تصویر بالایی برخوردار بوده و قیمت بالایی دارند. 

اما قابلیت های هوشمند و رزولوشن بالای این دوربین مداربسته ها ، موجب شده که در بسیاری از اماکن ، مجموعه های اداری و سازمان های صنعتی نصب شده و مورد استقاده قرار گیرند. 

 

دوربین مداربسته تحت شبکه

ویژگی دوربین مدار بسته تحت شبکه

  •          دوربین مدار بسته IP دارای کیفیت 720P و 1080P است.
  •          رزولیشن دوربین IP 0.3 تا 29 مگاپیکسل است.
  •          نحوه ذخیره سازی در دوربین IP بسیار کارآمد تر از دوربین آنالوگ است.
  •          نصب دوربین مدار بسته آی پی برخلاف افکار عمومی و وجود شبکه های اینترنتی بسیار آسان است.
  •          خرید دوربین مدار بسته IP به نسبت دوربین آنالوگ به صرفه است زیرا قابلیت ذخیره سازی اطلاعاتی علاوه بر تصویر دارد و مانند رایانه عمل می کند.
  •          قابلیت دریافت انرژی از کابل شبکه اینترنت دارند.
  •          از طریق تلفن همراه یا شبکه اینترنتی می توان به راحتی تصاویر دوربین مدار بسته آی پی را دریافت کرد.

 

خرید دوربین مداربسته

فنی گستر...
ما را در سایت فنی گستر دنبال می کنید

برچسب : دوربین مداربسته , دوربین مداربسته تحت شبکه, نویسنده : kobra nassabsystem بازدید : 134 تاريخ : يکشنبه 19 ارديبهشت 1400 ساعت: 17:40

لنزهای دوربین مداربسته را بر اساس فاصله کانونی که دارند در سه طبقه لنزهای ثابت، لنزهای تنظیم دستی و لنزهای تنظیم خودکار یا موتوردار دسته بندی می نمایند.

 

لنز ثابت: 

لنزهای ثابت یا fixed دارای فاصله کانونی ثابتی بوده و در کاربری های معمولی از این نوع لنزها استفاده می شود. قیمت لنزهای ثابت نسبت به سایر لنزها ارزان تر می باشد و پس از این که دوربین نصب شد زاویه دیدی که دوربین نمایش می دهد ثابت بوده و قابلیت تغییر را ندارد.

لنز ثابت دوربین مداربسته

 

لنز تنظیم دستی:

به این نوع از لنزها لنز Vari-focal نیز گفته می شود و می توان پس از نصب، این دوربین ها را در بازه مشخصی تغییر داد و فاصله کانونی آنها را تنظیم نمود.

لنز وریفوکال دوربین مداربسته

 

لنز موتور دار یا تنظیم خودکار: 

در این نوع از دوربین ها امکان تغییر دادن فاصله کانونی لنز از راه دور وجود دارد و در اصطلاح گفته می شود که این نوع از لنزها زوم دار می باشند. موتوری در این نوع از لنزها تعبیه شده که باعث شده تا قیمت آن نسبت به سایر لنزها بیشتر بوده و برای فضاهایی که دارای محدودیت بیشتری می باشند به کار برده شود.

لنز موتورایز وریفوکال دوربین مداربسته

 

خرید دوربین مداربسته

فنی گستر...
ما را در سایت فنی گستر دنبال می کنید

برچسب : انواع لنزهای دوربین مداربسته , وریفوکال, ثابت , وریفوکال موتورایز, نویسنده : kobra nassabsystem بازدید : 127 تاريخ : شنبه 18 ارديبهشت 1400 ساعت: 20:47

دوربین های مداربسته ای که از امکان دید در شب برخوردارند ، مجهز به LED های مادون قرمز یا IR هستند و علاوه بر پوشش دادن نور مرئی ، با جذب امواج مادون قرمز امکان نمایش تصاویر سیاه و سفید در شب را فراهم می سازند.

اما دوربین های مداربسته دارای این قابلیت، با جذب امواج IR در طول روز ، تصاویر را دچار مشکل می کند چون همانطور که می دانید میزان این امواج در طول روز بسیار زیاد است. جذب آن ها موجب غیر طبیعی بنظر رسیدن رنگ بندی و نور در تصویر می شود. در اینجا فیلتر IR CUT مورد استفاده قرار گرفته و این مشکل را رفع می کند.

فیلتر IR CUT دوربین مداربسته

عملکرد IR CUT :

عملکرد این فیلتر بسیار ساده است. این فیلتر تنها اجازه عبور نور مرئی را می دهد و تمام امواج مادون قرمز محیط را جذب می کند. با فعال شدن فیلتر در طول روز امکان عبور نور مادون قرمز و رسیدن آن به چیپ تصویر دوربین مداربسته وجود نخواهد داشت. در طول شب و زمانی که LEDهای IR دوربین فعال می شوند IR CUT غیر فعال می شود و امکان دیدن امواج مادون قرمز به وجود می آید.

 

خرید دوربین مداربسته 

فنی گستر...
ما را در سایت فنی گستر دنبال می کنید

برچسب : دوربین مداربسته , IR cut, نویسنده : kobra nassabsystem بازدید : 155 تاريخ : شنبه 18 ارديبهشت 1400 ساعت: 20:42

ماسک حریم خصوصی Privacy mask :

یک ویژگی است که در بسیاری از دوربین مداربسته های تحت شبکه (IP) یافت می شود.

و برای محافظت از حریم خصوصی شخصی با پنهان کردن قسمت هایی از تصویر از فناوری ماسک حریم خصوصی استفاده می شود. این ابزار برای پوشاندن بخش هایی از تصویر که نباید در فیلم دوربین مداربسته ضبط شود کاربرد دارد.

قابلیت ماسک گذاری دوربین مداربسته

استفاده از قابلیت Privacy Masking به کاربر این امکان را می دهد تا نقاطی از تصویر، که تمایلی به ثبت و نمایش تصاویرشان ندارد را انتخاب کرده و به صورت ماسک شده درآورد. تعداد و اندازه این مناطق قابل تعریف می باشند.

در این حالت کاربر با توجه به تصویر دوربین مداربسته تحت شبکه ، می تواند یک یا چند ناحیه را توسط نشانگر ماوس و با کشیدن چهار ضلعی به دور مناطقی که حریم شخصی محسوب می شود ، مشخص کند. پس از تنظیم ماسک  Privacy Mask در تصویر ، تصویر دوربین مداربسته در مناطق انتخاب شده به صورت یک چهار ضلعی تیره نمایش داده می شود و به عبارت ساده تر ، کاربر قادر به مشاهده حریم خصوصی که با این ماسک پوشانده شده اند نمی باشد. این قابلیت هم در تصویر زنده و هم در تصویر ضبط شده عمل می کند.

کاربر همچنین با مراجعه به منوی OSD امکان انتخاب چگونگی ماسک گذاری را داشته و می تواند مناطق مشخص شده را با چهار ضلعی رنگی ، سیاه ، شطرنجی و یا محو ، پوشش گذاری کند.

قابلیت ماسک حریم خصوصی یا Privacy Mask تنها مخصوص دوربین های ثابت نیست ؛ برخی از دوربین های متحرک شرکت های تولیدکننده ی دوربین های مداربسته از این قابلیت در منوی OSD خود پشتیبانی میکنند.

ماسک گذاری دوربین مداربسته

در دوربین مداربسته  PTZ ، زمانی که کاربر منطقه یا مناطق مورد نظر را انتخاب می کند ، دوربین حتی پس از تغییر زاویه و جهت نیز درست همان مناطق اولیه که پوشش گذاری شده بود را به صورت مستطیل سیاه رنگ نمایش می دهد.

درواقع در Privacy Mask ، دوربین مداربسته تمامی پیکسل های انتخاب شده در ناحیه انتخاب شده را تار نمایش می دهد و این موضوع باعث عدم نمایش منطقه ی انتخاب شده می باشد. مدل های مختلف دوربین های مداربسته تحت شبکه ، امکان تعریف یک تا چهار ناحیه به عنوان منطقه Privacy Mask را برای کاربران فراهم می کنند .

جهت فعال کردن قابلیت ماسک حریم خصوصی در دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) می توان از طریق مرورگر وب و از قسمت تنظیمات دوربین مداربسته IP وارد بخش Privacy Mask شده و تنظیمات مربوط به ترسیم یک یا چند ناحیه را به سادگی انجام داد.

فنی گستر...
ما را در سایت فنی گستر دنبال می کنید

برچسب : دوربین مداربسته , ماسک گذاری , privacy mask, نویسنده : kobra nassabsystem بازدید : 160 تاريخ : شنبه 18 ارديبهشت 1400 ساعت: 19:00